Max Payne tar steget videre

av Daye04  15 juni, 2009 at 9:53 pm (Spillblogg) Stikkord:, , , ,

Men er dette for kort, passe eller for langt? Jeg vil si for langt. Rockstar har som kjent tatt over Max Payne, nå og lager nummer 3. De har … Forandret på utseende hans. Greit nok det. Men er ikke dette litt for langt? Jeg vil ihvertfall si det.

La meg ta et par minutter og fortelle deg hvordan jeg så Max, og hvordan jeg synes det ville være naturlig for han å forandre seg. Selvfølgelig ville han jo forandre seg litt, eller kanskje ganske mye – det er uungåelig når du går igjennom det han går igjennom. Men ikke til denne graden. Så! Over til forklaringa.

Jeg så Max Payne som en vanlig detektiv. Ikke spesielt hyppig på gymmen, og med tanke på hva som skjedde me’n, er det enda mindre rart at han ikke fløy rundt på gymmen dag og natt. Ergo har han selvfølgelig ingen for for atletisk kropp. Han er en ussel mann. En veldig utslitt mann, som sliter med bare å finne en grunn til å fortsette. Og dessuten er han en veldig rolig mann. Han tar alt med et kaldt, selvfølgelig veldig galt, hode. Hans psyke slites ut, men han er fremdeles rolig. Han skal ha hevn, og for det kan han ikke la noe sette han ut av spill. Dette sørger han for ved å holde hodet kaldt. Han fikset fremdeles håret på den tiden nummer en og to kom ut. Han klippet det, og tilsatte til og med gelé.

Nå derimot. Vil jeg se for meg en heller lubben Max Payne. En lubben Max Payne uten spesielle muskler – jeg mener. Når du har gått igjennom alt det Max Payne har, stikker du ikke til gymmen og pumper jern. Du drar på pub’n og drikker whisky til kuene drar hjem. Ergo en lubben Max Payne uten mye muskler. Han kan sikkert klippe håret – en gang i blant. Men nå er det rufsete, og grått. Ikke stort hensyn til håret gidder han å ha. Han burde også bruke sin berømte frakk. Nå enda mer enn før. Nå bruker han frakken uten stort med penklær under. Du kan rett og slett ikke ta ifra han frakken. Det gjør du bare ikke

Men akk. Rockstar er hva Rockstar alltid er, og skal ha skikkelig syke slemminger. Den typen som er muskuløse og med ølmage. Den typen som denger alle som kommer i ens vei. Det slår aldri feil. Jeg vil si at de har truffet halvparten av kriteriene mine med dagens figur, men det er fremdeles ikke bra nok. Han er for superhelt. Han skulle være utslått og uten muskler. Med ølmage og frakk. Det er sånn han burde være. Men Rockstar bestemte seg for å slakte utseende hans. Dette er utilgivelig. Hør – jeg kunne tilgitt at de gjorde han til superhelt med ølmage. Men vet du hva jeg ikke kan tilgi?
At de forandret ansiktet hans! Seriøst! Hva i granskauen var meninga med det? Dere skal liksom bygge videre på en figur, da kjøtthuer! Kan ikke drive å forandre utseende han sså drastisk på den måten der! Dæven!

Bha! Jeg er skuffet over dere, Rockstar. Ødelegge en av mine favoritt-helter på den måten der. Jeg er dypt skuffet

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. Redneck sier,

  16 juni, 2009 at 5:22 am

  Han er jo skalla som meg! :D Hæhæhæh!

  Svar:
  Jammen det hjelper ikke – uansett hvor kul du er, passer ikke han til å barbere seg =P

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Redneck sier,

  29 august, 2009 at 8:58 am

  Nei, han burde beholdt fettsleiken. Med grå stenk i.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00