På flyet

av Daye04  2 september, 2009 at 9:00 pm (Norske blogger) Stikkord:,

Jeg sitter nå på flyet med de to andre jeg reiser med. La oss kalle dem Skjeggman og Stillman. De er begge fra forskjellige avdelinger på skipet. Så dette er bare en kjapp oppdatering. Klokka nå er 21.00, og vi er mange tusen fot oppe i lufta. Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg ser når jeg drar til og fra. Daye04 i reiseklær
Her er hvordan jeg ser ut. Har på meg en billig hatt. En grå skjorte og dressbukse. Hvilken t-skjorte jeg har på varierer fra tid til tid. Jeg har også PC-sekken min på meg, for det er håndbagasjen min. Det som er greit med skjorte, er at du kan gjøre den mindre dekkende ved behov. Som for eksempel på bilde, har jeg rullet opp armene. Noe jeg også kan gjøre når det er varmt, er å kneppe opp skjorten. Noe jeg i og for seg også kan gjøre, er å ta skjorten helt av. Men det har jeg tilgode å gjøre hittil.

I venstre baklomme, har jeg alltid en pocketbok. En som jeg leser under ventetiden, på flyet også videre. I dette tilfeldet er det “Vakre Løgner” av Lisa Unger. I den andre baklomma har jeg reisebilletten og mobilen. Alt annet jeg skulle hatt i lommene er i sekken.

Ha en fantastisk dag, folkens!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00