Jeg er forelsket

av Daye04  25 mai, 2010 at 9:43 pm (Norske blogger)

Tittelen sier vel alt. Det å være forelsket er en så fantastisk følelse at det ikke finnes ord. Jeg har ingen anelse om hva det nøyaktig innebærer rent vitenskapelig sett, men jeg er rimelig sikker på at alle som har opplevd å være det, vet hvor fordømt deilig det er.

Tenk. I to år har jeg latt være å prøve meg på noen. Har ikke gjort et eneste forsøk på å sjekke opp noen. Og når jeg kjenner følelsen igjen nå, kan jeg ikke fatte hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde. Men det må jo også sies at det ikke hadde vært noen garanti at jeg hadde blitt forelsket selv om jeg sjekket opp folk. Da hadde det bare gått på den intelligente delen av tiltrekning. Nå, derimot kom det en jente inn, som jeg nesten umiddelbart forelsket meg i, uten at det var gjort noe som helst forsøk på sjekking.

Når jeg skriver det på den måten, får det meg til å tenke at det kanskje er en forskjell mellom forelskelser som kommer helt av seg selv, og de du bevisst “presser” frem. Er det kanskje slik at de forelskelsene som hjertet setter igang kanskje er mer naturlige? Har de større sjangse for å bli til ekte kjærlighet?

Jeg er forelsket i en fantastisk jente. Det er nesten vanskelig å ikke tenke på henne. Og det gjør meg meget glad. Nå kan all slags drittvær komme, jeg bryr meg ikke. Jeg elsker å være forelsket igjen. Det er så fantastisk deilig. Så jeg må beklage til alle dere ensomme der ute som leser bloggen min. Dere som ikke har noen å dele kjærlighet med. Men jeg føler en trang til å stelle meg på torget og annonsere at jeg er forelsket. Men det menigmann som regel ikke er interessert i mitt privatliv, skriver jeg det heller her hvor det er større sjangse for at den som får det med seg er interessert.

Jeg lengter etter hennes tilstedeværelse. Jeg lengter etter å se hennes ansikt, og føle hennes berørelser. Jeg er forelsket.

Hvorfor er jeg forelsket? Blir dyr forelsket? Man ville trodd at ved et reproduksjons-perspektiv, er forelskelse helt unaturlig. Der holder det lenge med ren yrhet. At man er kåt på noen holder lenge for å gi vesenene en lyst til å formere seg. Derfor er det mulig at dyr ikke blir forelsket. Og hva skiller oss fra dyr? Vår overlegne intelligens. Så har kanskje hjernen noe med dette å gjøre? At vi greier å tenke kompliserte tanker. Det føles jammen ikke sånn. Dette er rett og slett følelser rett fra hjertet.

Jeg er forelsket. Takk for lånet av deres øyne.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. Nina Elisabeth sier,

  25 mai, 2010 at 9:48 pm

  Ååååå….. det er deilig å være forelsket :-) Ble glad jeg nå… På dine vegne…. hihi

  Svar:
  Ja, ikke sant =D
  Jeg elsker det rett og slett. Noe som nok kom ganske bra igjennom i dette innlegget =)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00